1539. Broekhuizen 10 km

1539. Broekhuizen 10 km
Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling, wandelt u eerst over graspaden langs de Broekhuizer Molenbeek en via bospaden en veldwegen passeert u de buurtschappen Osterbos en Legert. U duikt het natuurgebied ’t Sohr in en dan struint u door weilanden langs fraaie vijvers en over stapstenen, de ene nog mooier dan de ander. U steekt de Kweibrug over en dan passeert u het witte kasteel Ooijen.  Na weer enkele fraaie vijvers komt u bij een uitkijktoren met mooi uitzicht op de Maas. Via een graspad langs de Maas, wandelt u terug naar het startpunt met mooi tuinterras.  Tip: Boek een weekend in de B&B en doe nog andere routes in de buurt. Na veel regenval kan het in het natuurgebied drassig zijn, draag waterdichte schoenen. Langs de Broekhuizer Molenbeek kunnen in de zomer wat brandnetels staan, een lange broek is dan aan te bevelen. U kunt ook starten bij de visvijver in Legert en dan fijn pauzeren bij Aan de Molenberg, start dan bij punt 3 vanaf ^^^.

 

Aan de Molenberg

Molenberg 1

5872 AJ  Broekhuizen.

Tel: 06-81102851

info@aandemolenberg.nl

https://www.aandemolenberg.nl

Aan de Molenberg ligt in de landelijke omgeving aan de mooie Maas in Broekhuizen, een kenmerkend toeristisch dorpje in Noord-Limburg. Onze accommodatie is omgeven door natuurgebieden; “Het Schuitwater” ten westen, Nationaalpark “De Maasduinen” ten oosten en “Maaspark Ooijen – Wanssum” direct bereikbaar vanuit onze tuin. Aan de Molenberg; Een plek waar mensen in ongedwongen sfeer kunnen genieten, dromen en inspiratie opdoen.

In onze Salon en op het terras kunt u genieten van gezelschap, verhalen en bites. Wij verzorgen een heerlijk ontbijt, lunch van het moment, vers gemaakte koffie met appeltaart, daarnaast is het de plek om gezellig te borrelen; alleen of samen met anderen. Loop gewoon binnen!

Drie kamer types: Gastenkamer, suite en een appartement. Alle voorzien van een privé badkamer. Overnachting(en) met een heerlijk ontbijt, tijdens alle seizoenen.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1539 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

April t/m sept. woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur.

Okt. t/m maart woensdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur.

Het is bij ons ook mogelijk om een ontbijt-/lunchpakket voor onderweg te bestellen en mee te nemen. Ook handig als je onderweg trek krijgt… of natuurlijk 1 van onze andere wandel arrangementen.