1541. Helden 8,8 km – 4,5 km

1541. Helden 8,8 km - 4,5 km
Tijdens deze gemakkelijk wandeling, wandelt u eerst een flink stuk door de Heldense Bossen over leuke bospaadjes en dan loopt u door open veld over veldwegen langs akkers, naar de buurtschap Eindt. U volgt een mooi graspad langs de Kwistbeek en via de prachtige wijngaard van Helden van Helden passeert u het mooie terras voor een pauze. Via een veldweg loopt u naar de dorpsrand maar dan wandelt u nog even door de prachtige kloostertuin over een Natuurleerpad. Aan het einde passeert u nog het terras van Kerkeböske.  Hotel Nieuw Antiek moet u van binnen gezien hebben, u waant zich in een kasteel.  De kamers zijn echter modern en comfortabel ingericht.  Blijf lekker slapen in het hotel en doe de volgende dag een van de andere routes in Helden. U kunt de route vlak voor punt 4 inkorten tot 4,5 km.

 

Hotel Nieuw Antiek

Mariaplein 1

5988 CH  Helden

Tel: 077-3067200

info@hotelnieuwantiek.nl

https://hotelnieuwantiek.nl

Hotel Nieuw Antiek is een kleinschalig driesterrenhotel gelegen in het centrum van het Noord Limburgse dorp Helden. Hotel Antiek biedt naast 12 sfeervol ingerichte hotelkamers en een familie-appartement allerlei verschillende faciliteiten waaronder een sfeervolle rustiek salon met open haard en een mooi zonterras. Het typisch Limburgse landschap levert niet alleen veel fiets- en wandelplezier ook zijn er talrijke eetgelegenheden binnen een straal van 1 km. Binnen een straal van 5 km kunt u kiezen uit maar liefst een vijftiental verschillende restaurants.

Het is een ideale streek om te wandelen en/of te fietsen. U kunt in de buurt genieten van alles wat de regio te bieden heeft: van een dagje winkelen tot een prachtige boswandeling in De Heldense Bossen (op 200 mtr loopafstand van ons hotel).

Ook bieden wij mogelijkheden voor recepties, bruiloften, koffietafels, bijeenkomsten en vergaderingen, desgewenst met ontbijt, lunch of diner. U kunt bij ons terecht van kleine gezelschappen tot groepen van 30 personen.

Vanuit ons hotel start wandeling 1541 van Wandelgids Limburg en er zijn nog meer routes in Helden. Kom een weekje wandelen en genieten bij Hotel Nieuw Antiek!

 

 

Geniet van een heerlijk ontbijt en ga lekker wandelen in de Heldense Bossen. Ook voor de zakelijke gast zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden.