1558. Balen 9 km

1558. Balen 9 km
Ten zuiden van de stad Mol ligt aan het kanaal Dessel-Kwaadmechelen Restaurant -Taverne de Waterhoek. Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling, wandelt u eerst een mooi stuk langs het kanaal en via een bospad loopt u naar de buurtschap Rosselaar. Via een veldweg loopt u naar de buurtschap Hulsen en dan wandelt u over leuke bospaden naar de Grote Nete, die altijd bruin is. Via een prachtig voetpad door moerasgebied komt u op een klein schiereiland in een vijver met fijne schuilhut om te pauzeren na 6 km.  U wandelt een prachtig stuk over vlonderpaden langs fraaie vijvers en een mooi stuk langs de Grote Nete. Langs het kanaal loopt u terug naar het restaurant met ruim terras.

 

Taverne De Waterhoek

Olmensebaan 126

2490  Balen

Tel: 0032-14310444

https://dewaterhoek.com

De Waterhoek is voor ons een klein stukje Kempens paradijs. Met onze eerlijke Kempense keuken willen we u heel even uit de dagelijkse sleur halen en laten genieten van onze culinaire passie voor lekker eten en drinken. Wanneer u zich thuis voelt, dan is onze missie geslaagd.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker koud biertje.  Onze uitgebreide menukaart biedt voor elk wat wils.

In De Waterhoek staan we open voor al uw vragen en suggesties. U wil graag de zaak afhuren voor een feestje of heeft u speciale wensen voor uw diner of lunch, dan bespreken we dat graag en bekijken we alle opties. De deuren van De Waterhoek staan steeds open en samen maken we mooie herinneringen.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1558 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 11.00 uur

maandag gesloten.