1565. Berg en Terblijt 6,8 km

1565. Berg en Terblijt 6,8 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling klimt u een flink trappenpad omhoog en dan wandelt u over leuke bospaden naar natuurgebied Langen Akker.  U loopt bovenlangs de Meertensgroeve en de rand van het dorp Vilt en dan daalt u flink af naar het Geuldal. U wandelt langs natuurgebied Ingendael en dan bezoekt u de prachtige Sint Gerlachuskerk. U wandelt door het kasteelpark van Château Sint Gerlach en dan loopt u door weilanden langs de Geul terug naar het restaurant met mooi tuinterras en speeltuin. De kinderen kunnen dus ook mee.  In het eerste stuk zitten enkele flinke hellingen maar daarna wordt de route steeds gemakkelijker.

 

Berghotel – Restaurant Vue

Wolfdriesweg 7

6325 PM  Berg en Terblijt

Tel: 043-2400001

reserveringen@berghotelvue.nl

https://berghotelvue.nl

Verscholen tussen de heuvels van Zuid-Limburg in Berg en Terblijt, onder de rook van Maastricht en Valkenburg aan den Geul ligt Berghotel Vue.

De gezellige en warme sfeer lacht al onze gasten tegemoet. In de winter lekker bij het haardvuur zitten en genieten van Limburgse vlaai met slagroom of in de zomer genieten van het terras.

Breng de nacht door in onze comfortabele hotelkamers midden in het heuvelland. Een heerlijke serre met Chesterfields, een lobby met open haard en knetterend haardvuur een gezellig restaurant met terras. De locatie heeft alles waar u naar op zoek bent voor een gezellig en fijn verblijf.

Ons verwarmde terras, is gelegen aan de achterzijde van het restaurant en kijkt uit over de speelweide en speeltuin. Dé perfecte locatie om heerlijk op rust te komen na een inspannende fietstocht of wandeltocht door het prachtige Limburgse land. Bij ons start wandeling 1565 en 1566 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur.

Voor een kop koffie bent u al vanaf 08.00 uur welkom.

Kinderen zijn bij ons van harte welkom! We beschikken over de coolste speeltuin van het heuvelland.