1570. Brunssum 10 km

1570. Brunssum 10 km
Rode draad tijdens deze licht heuvelachtige en zeer afwisselende wandeling is de Rode Beek.  U wandelt eerst door het mooie Vijverpark om de vijver heen en dan loopt u even door de wijk Schuttersveld met voormalige mijnwerkerswoningen. U duikt het bos in en volgt een schitterend paadje langs de Rode Beek. Voor de Kattekoelenvijver draait de route door de buurtschap Bouwberg en dan volgt u een prachtig vlonderpad over de heide. Na een stuk door de bossen passeert u twee mooie vijvers en dan klimt u een terril (steenberg) omhoog met fraai uitzicht. U wandelt een prachtig stuk langs de kabbelende Rode Beek en dan loopt u terug door de wijk Schuttersveld. Het laatste stuk loopt u weer door het Vijverpark en passeert u het prachtige voormalige gemeentehuis. Bij de brasserie is een fijn terras. U kunt ook starten op de parkeerplaats van de Kattekoelenvijver en dan fijn pauzeren of lunchen bij Brasserie aan Tafel.

 

Brasserie Aan Tafel

kerkstraat 5

6441 BA  Brunssum

Tel: 045-7851017

info@brasserieaantafel.nl

Facebook

 

Een gezellige brasserie in het hartje van Brunssum! Onze brasserie beschikt over ruim 70 zitplaatsen en nog eens 42 plekken op ons terras. Je kunt bij ons genieten van een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch of een gezellig (uitgebreid) diner.

Zodra u de brasserie binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Het is een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van lekker kopje koffie of een goed glas bier. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijk kop koffie met Apfelstrüdel of een lekker biertje. Onze lunchkaart biedt voor elk wat wils zoals soepen, belegde broodjes, pasta’s etc.     Onze dinerkaart bestaat uit diverse vlees- en visgerechten.  Proef eens onze vers bereidde Schnitzels.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1570 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 10.00 uur

zondag vanaf 12.00 uur

maandag gesloten.