1572. Waalre 9,8 km

1572. Waalre 9,8 km
Midden in Waalre ligt het gezellige restaurant Meester Keeman. Tijdens deze gemakkelijke wandeling struint u geruime tijd over leuke bospaadjes en dan wandelt u over de heide van Meelberg.  U maakt een mooi rondje om het meer De Meeris, ook wel Het Gat van Waalre genoemd en dan wandelt u door weilanden en langs een slootje. U loopt over een prachtig aangelegd vlonderpad en via veldwegen loopt u terug naar het restaurant met mooi terras.  U kunt ook starten bij het meer en dan fijn pauzeren bij Meester Keeman.

 

Meester Keeman

Markt 21

5581 GK  Waalre

Tel: 040-7601999

welkom@meesterkeeman.nl

https://www.meesterkeeman.nl

 

Welkom bij Meester Keeman! Bij uitstek de plek waar jij op een laagdrempelige en huiselijke manier geniet van heerlijk eten en drinken, maar natuurlijk ook van onze optimale service. Meester Keeman is een toegankelijk grand-café met dorpse sferen en stadse kwaliteit.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker biertje. Verse producten, gastvrije service en een ruime kaart met keuze voor een simpele lunch tot een luxe diner, er wordt aan iedereen gedacht bij Meester Keeman. Van woensdag tot en met maandag zorgen wij voor de ultieme locatie om te lunchen, dineren en te borrelen.

Nabij onze zaak is een ruime parkeerplaats voor wandelaars en fietsers. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1067 en 1572 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Woensdag t/m maandag vanaf 11.00 uur

dinsdag gesloten.

Huiselijk genieten, dat doe je nou echt… bij Meester Keeman.