1583. Mechelen – Wahlwiller 9,4 km

1583. Mechelen - Wahlwiller 9,4 km
Tijdens deze heuvelachtige en zeer panoramische wandeling, wandelt u vanaf het vakantiepark, richting de buurtschap Elzet en daalt u met mooi panorama door de weilanden af naar de rand van Mechelen. U struint verder door weilanden en via een veldweg klimt u omhoog naar een fijn rustplekje met zitbanken. Via een voetpad, met prachtig panorama, daalt u af naar Wahlwiller, waar u kunt pauzeren bij Gasterij A Gen Kirk. U wandelt verder door weilanden langs de Selzerbeek en via veldwegen loopt u naar het Geuldal. Ook hier struint u door de weilanden langs de Geul tot in Mechelen. Hier passeert u De Oude Brouwerij en Restaurant Proeff voor een pauze. Na een stuk door een mooi parkje wandelt u door weilanden terug naar het vakantiepark.   Wandelaars die niet op het park verblijven,  kunnen starten in Wahlwiller, start dan bij punt 4.  Dit is een schitterende wandeling met veel mooie uitzichten op het heuvelland!

 

Buitenplaats De Mechelerhof

Spetseweide 5a

6181 BV  Mechelen

Tel: 043-4552222

info@mechelerhof.nl

https://www.mechelerhof.nl

 

Op vakantie in het Zuid-Limburgse heuvelland

Zoals wij dat altijd doen in Zuid-Limburg geven we u graag een gastvrij ontvangst op ons mooie plekje in het heuvelland van Zuid-Limburg. Wanneer u aankomt is gelijk duidelijk dat u in Zuid-Limburg bent want de vakantiewoningen zijn allemaal in de stijl van typisch Limburgse hoeves en vakwerkbouw. Het prachtige uitzicht, de ruimte op het park, de ligging aan vele fiets- en wandelknooppunten in combinatie met de Limburgse bourgondische levensstijl maken De Mechelerhof tot een fantastisch vakantieadres!

Wist u dat alle vakantiewoningen op ons park een unieke inrichting hebben? Alle woningen zijn met zorg ingericht en dat is te zien. Zo beschikken ze allemaal over een compleet ingerichte keuken, een gezellige woonkamer, comfortabele boxspringbedden en wifi.

In alle vakantiewoningen op onze Buitenplaats de Mechelerhof kunt u gratis gebruik maken van het wifi-netwerk.

 

 

 

Om te wandelen bent u in de directe omgeving van Buitenplaats de Mechelerhof en in Zuid-Limburg helemaal op de juiste plaats. Bij de Mechelerhof start wandeling 1583 van Wandelgids Zuid-Limburg. Vanaf uw accommodatie wandelt u zo tussen de heuvels door, de bossen in of langs de rivier de Geul naar de omliggende dorpen.  Wij heten alle wandelaars van harte welkom!