1585. Beek 7,1 km of 4,3 km

1585. Beek 7,1 km of 4,3 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling, ervaart u hoe mooi de omgeving is tussen Beek en Spaubeek. U wandelt via een voetpad omhoog naar het Vrouwenbos en via een veldweg, met prachtig uitzicht, daalt u af naar de rand van Spaubeek. U volgt een voetpad richting Genhout en via veldwegen en graspaden daalt u af naar het restaurant, met prachtige tuin. U kunt de route inkorten tot 4,3 km, wat ook een leuk ommetje is.

 

Tuinrestaurant Oude Pastorie

Oude Pastorie 25

6191 HW  Beek

Tel: 046-7820560

info@tuinrestaurantoudepastorie.nl

https://tuinrestaurantoudepastorie.nl

WELKOM BIJ TUINRESTAURANT OUDE PASTORIE IN BEEK

Gelegen op wandelafstand van het Vrouwenbos, met zicht op de eerste Limburgse heuvelplateaus. Ons monumentale gebouw en de tuin met grachten zijn prachtig gerenoveerd in 2016 en ademen de Limburgse sfeer van vroeger en nu uit.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje. We serveren (h)eerlijke gerechten en drankjes, van koffie tot wijn en tuincocktails. Bloemen, planten en kruiden uit eigen tuin worden hier gebruikt zodat gasten de natuur niet alleen kunnen zien, maar ook proeven. Wij gebruiken zoveel mogelijk de groentes van het seizoen en producten uit de buurt.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1585 van Wandelgids Zuid-Limburg en tijdens wandeling 1586 passeert u ons restaurant voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

di t/m don: 11u – 17u
vrij t/m zon: 11u – 20u

Onze tuin is een lusthof, een ontmoetingsplek om de stadse drukte te ontvluchten en om te genieten van geuren, kleuren en geluiden. Onze tuin is een ontmoetingsplek waar men kan relaxen, maar ook om onder groene omstandigheden te werken of te studeren.