1593. Thorn – Kessenich 11,8 km of 7,8 km

1593. Thorn - Kessenich 11,8 km of 7,8 km
Als u van de waterkant houdt, is deze route een aanrader. Tijdens deze vlakke grenswandeling, wandelt u eerst over een mooi voetpad langs de Thornerbeek, naar het witte stadje Thorn met leuke straatjes. Dan struint u geruime tijd door Natuurgebied ’t Vijverbroek en loopt u het Belgische dorpje Kessenich binnen.  U struint geruime tijd over dijken tussen de Maasplassen Kessenichplas en De Grote Hegge door en dan loopt u langs de Maas. U loopt door een gebied waar bevers veel bomen afknagen en dan volgt u een leuk paadje terug over de dijk. U wandelt over de stranden langs de plas en dan steekt u via een prachtige brug het water over. Via een tegelpad loopt u naar restaurant Humphrey’s met prachtig terras aan het water.  U kunt ook starten in Kessenich en dan fijn pauzeren bij Humphrey’s, start dan bij punt 4.  U kunt de route inkorten tot 7,8 km maar dan moet u wel starten bij punt 1.

Humphrey’s Restaurant Thorn

Meers 30

6017 BD  Thorn

Tel: 0475-222014

thorn@humphreys.nl

https://www.humphreys.nl/restaurants/humphreys-thorn

In mei jl. 2022 hebben wij een nieuw restaurant & café aan de prachtige Maasplassen op recreatieoord Parc Maasresidence Thorn geopend! Dit prachtige park is gelegen op één van de mooiste plekjes in hartje Limburg en ligt op loopafstand van het bekende witte stadje Thorn. Een uitstekende plek voor wandelingen of fiets- en vaartochten.

Bij Humphrey’s Thorn kun je bourgondisch tafelen en tegelijkertijd genieten van een adembenemend uitzicht over de jachthaven en het water. We verwelkomen je graag in ons sfeervolle restaurant of buiten op het prachtig gelegen terras, waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai, een heerlijke lunch, een verfrissende cocktail of een uitgebreid diner.

Naast het restaurant opent binnenkort ook Humphrey’s Café & Take away voor een ambachtelijke pizza, een verfrissend ijsje of een lekkere snack, ter plekke op te eten of om mee te nemen.

Bij ons restaurant start wandeling 1593 van Wandelgids Limburg en tijdens wandeling 504 en 1099 passeert u ons terras voor een pauze. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 tot 21.00 uur.

Keuken open vanaf 12.00 uur.

Vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom voor een lekker kopje koffie of thee met Limburgse vlaai e.a.