1599. Aalst (Waalre) 10,2 km

1599. Aalst (Waalre) 10,2 km
Ten oosten van Waalre ligt in het dorp Aalst de Lunchroom Hof 7. Tijdens deze gemakkelijke en zeer bosrijke wandeling,  wandelt u al snel over een leuk pad langs de Tongelreep en dan struint u geruime tijd over bospaadjes naar het prachtige Meertjesven.  Even verder passeert u het mooie Vlasrootven en dan loopt u weer geruime tijd door de bossen. Voorbij het gemeentehuis Waalre loopt u door het Ossepark, langs het prachtige Lisseven en dan loopt u naar het winkelcentrum waar u bij de lunchroom kunt nagenieten. U kunt ook starten op de wandelparkeerplaats (punt 5) en dan fijn pauzeren/lunchen bij de lunchroom.

 

 

Lunchroom Hof 7

Den Hof 7

5582 JZ  Aalst – Waalre

Tel: 040-3080144

https://www.lunchroom-hof-7-waalre.nl

 

Midden in het levendige winkelcentrum van Aalst ligt Lunchroom Hof 7. Zodra u de zaak binnen stapt proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet. In de buurt liggen leuke winkels om even te shoppen.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker tussendoortje, Onze lunchkaart biedt volop keuze zoals panini’s, tosti’s, sandwiches, wraps, salades maar ook warme gerechten zoals pasta’s of Schnitzel met friet.  Specialiteit van het huis is het broodje Hof 7 met spicy crunchy kip.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 1599 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur.

Groepen op afspraak.