1613. Heyhuysen 12,7 km

1613. Heythuysen 12,7 km
Tijdens deze gemakkelijke beekjeswandeling, wandelt u het dorp uit langs de prachtige windmolen Sint-Antonius en dan loopt u over graspaden langs de eerste beek.  Na een stuk over rustige asfaltweggetjes door de landelijke buurtschap Achter het Klooster, struint u geruime tijd langs de Leveroysebeek en dan komt u in Leveroy.  De terugweg struint u helemaal over graspaden en door weilanden, langs de meanderende Tungelroyse Beek en dan loopt u terug naar Koffiefans met terras. Tip! U kunt prima starten in Leveroy en dan fijn pauzeren/lunchen bij Koffiefans, start dan bij punt 3.

 

Koffiefans, Coffee and More

Dorpstraat 104

6093 ED Heythuysen

Tel: 06-83792103

info@koffiefans.com

https://www.koffiefans.com

 

Midden in het levendige centrum van Heythuysen ligt Koffiefans, een gezellige koffiebar en lunchroom. Koffiefans biedt u naast heerlijke verse koffie en koffie-specials ook een ruim aanbod huisgemaakt gebak, een huisgemaakte en vers bereide lunch. Daarnaast hebben ze koffiebonen, cadeaupakketten en cadeaubonnen.

Alle soorten gebak en lunch worden dagelijks huisgemaakt, van de saladedressing tot de zoetzure groenten en van de arretjescake tot de warme appel-perentaart!

Naast dat het goed vertoeven is voor de volwassenen, is het ook voor de kleinste gasten een fijne plek, mede door de gezellig speelhoek, met spelletjes, krijtbord en nog veel meer leuks, en natuurlijk de kidskaart met veel lekkers!

Kortom voor elk wat wils van klein tot groot!

 

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 09.00 uur, donderdag en zondag gesloten.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. bij ons start wandeling 892 en 1613 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!