1625. Wittem – Gulpen 8,9 km

1625. Wittem - Gulpen 8,9 km
Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling door de Zuid-Limburgse heuvels, wandelt u vanaf de parkeerplaats omlaag naar het Eyserbeekdal en het gehucht Piepert, klimt u via een bospaadje omhoog naar een weiland met schitterend panorama. Via een tunneltje komt u weer in het Eyserbeekdal en via weilanden loopt u langs de Gulp naar Gulpen waar u kunt pauzeren bij Lunchroom de Looier. Dan volgt een flinke klim naar de top van de Gulperberg met alweer schitterende vergezichten. U daalt af naar Wittem en via een voetpad en veldweg loopt u terug naar de parkeerplaats. U kunt ook starten in Gulpen, start dan bij punt 4.

Lunchroom De Looier

Looierstraat 25

6271 BA  Gulpen

Tel: 043-4503790

lunchroomdelooier@ziggo.nl

https://de-looier.nl

Midden in het levendige centrum van Gulpen ligt onze Lunchroom de Looier. Genieten van het leven, dat is waar wij ons steentje aan bij willen dragen. Wij willen jullie optimaal laten 𝗴𝗲𝗻𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻 van het bezoek aan onze zaak!

Zodra u de lunchroom binnen stapt valt u de stijlvolle inrichting op waar u zich meteen op uw gemak voelt. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet. Het is een zaak waar jong en oud zich treft in een gezellige sfeer.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai of een lekker Brand biertje. Onze lunchkaart biedt een ruime keuze uit o.a.Soepen, luxe broodjes, salades, pannenkoeken, tosti of kies uit een van onze tips zoals het Twaalfuurtje. ook serveren wij lekkere ijscoupes zoals Dame Blanche.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start en pauzeert wandeling 1625 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Zondag gesloten.

Kom eens heerlijk ontbijten met ons Feel Good ontbijt!