1628. Baarlo 10,4 km

1628. Baarlo 10,4 km
Aan de rand van het kastelendorp Baarlo ligt Brasserie Hoeve Hofackers met mooi terras.  Tijdens deze gemakkelijke en zeer afwisselende wandeling is er genoeg te zien. U wandelt eerst over een rustige weg langs fruitteelt naar het witte kasteel De Berckt en via leuke bospaadjes en een graspad komt u bij de vijver de Tangkoel waar ook een zitbank staat.  U passeert een bijzonder huis met vistrap en dan wandelt u over een dijk met mooi uitzicht op de Maas.   U struint geruime tijd over graspaden langs de Maas en dan bereikt u een mooie uitkijktoren met prachtig uitzicht op de Maas.  U loopt weer over een grasdijk en dan loopt u door het mooie kasteelpark van Kasteel D’Erp naar de oude watermolen De Sprunk.   Onderweg staan enkele zitbanken.  In de brasserie kan het soms druk zijn, als u iets wilt eten is reserveren wel handig, dan heeft u altijd een plekje.

 

Brasserie Hoeve Hofackers

Vergelt 2b

5991 PK  Baarlo

Tel: 077-4771256

brasseriehofackers@gmail.com

https://hofackers.nl

Aan de rand van het kastelendorp Baarlo ligt Brasserie Hoeve Hofackers.   Hoeve Hofackers was in het verleden een pachtboerderij, van het in de buurt gelegen kasteel d’Erp, en het voerde een gemengd landbouwbedrijf.  Ook op zoek naar een mooie ambience met heerlijke gerechten, of alleen maar zin in een lekker kopje koffie met gebak tijdens uw wandeling of fietstocht? In beide gevallen bent u bij brasserie Hofackers aan het goede adres, want wij serveren een gevarieerde kaart.

U kunt zowel binnen in onze mooi gerenoveerde hoeve, als buiten op ons grote terras terecht. In beide gevallen wordt u omringd door een mooie omgeving waar u rustig kunt genieten. Tijdens of n een flinke wandeling kunt u op het terras genieten van een heerlijk kop koffie met gebak of een lekker biertje.  Op onze website vindt u een lunch- en dinerkaart met diverse gerechten uit eigen keuken.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1628 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zondag van 11.00 tot 22.00 uur.

Wilt u zeker zijn van een plekje, reserveer dan even!

Mocht u ons achteraf willen bedanken voor al het lekkers of onze goede service, dan doet u dat het beste door een bericht achter te laten op onze Facebookpagina.