1635. Valkenburg 6,3 km

1635. Valkenburg 6,3 km
Deze flink heuvelachtige en zeer afwisselende wandeling naar het mooist gelegen terras van Valkenburg mag u niet missen!  U wandelt eerst over een veldweg met schitterend uitzicht en dan daalt u af naar een afgelegen hoeve. Na een stuk door een prachtig dal klimt u via een voetpad omhoog en via een hol pad daalt u af naar Valkenburg. U loopt even door het Centrum en via een trappenpad klimt u omhoog naar Casino Valkenburg. Via een trap daalt u af naar een bijzondere Lourdesgrot en via een oude kasteeltrap komt u boven bij de kasteelruïne Valkenburg en Tash Rooftopbar. Vanaf het terras maar ook binnen heeft u rondom uitzicht op Valkenburg. U kunt er heerlijk lunchen. U wandelt langs de Geul de stad uit en passeert Kasteel Oost met kasteelpark. Via een houten trappenpad klimt u omhoog naar de Kluis, een witte kapel met bijzondere Statieweg. Ook is hier nog een schitterend uitkijkpunt. U kunt ook starten in Valkenburg bij Tash Rooftopbar, start dan bij punt 4. Voor de flinke trappenpaden dient u goed ter been te zijn.

 

Tash Rooftopbar

Grendelplein 13

6301 BS  Valkenburg

Tel: 043-8200225

info@tash-rooftopbar.nl

https://tash-rooftopbar.nl

 

Onze unieke locatie is gelegen aan de kasteelruïne van Valkenburg. Dit middeleeuws kasteel is een van de grootste trekpleisters van het zonnige Zuid-Limburg.

Kom tijdens of na een wandeling heerlijk van ons uitzicht genieten onder het genot van een goede kop koffie, een lekker biertje, wijntje of cocktail.

Onze eerlijke gerechten worden met veel liefde bereid. Geniet van een heerlijke lunch op een unieke plek in Valkenburg.

Van bruiloften tot bedrijfsetentjes, meetings en feestjes. Bij ons is vrijwel alles mogelijk.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 668, 968, 972, 1037 en 1635 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur.

Geniet na een prachtige toer bij de kasteelruïne nog even na met een uniek uitzicht over heel Valkenburg op ons geweldige rooftop terras.