1639. Meijel 10 km

1639. Meijel 10 km
Ten zuiden van Meijel ligt aan het Kanaal van Deurne, Peelpaviljoen Onze Stek. Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling struint u eerst geruime tijd langs het Kanaal van Deurne en via een leuk vlonderpad duikt u onder een brug door. Via een veldweg loopt u naar het bos en dan loopt u even door de dorpsrand van Meijel langs een leuke dierenweide.  Via veldwegen wandelt u naar een prachtige visvijver waar u helemaal omheen loopt, er staan ook zitbanken om te pauzeren.  Via een pad langs de Noordervaart wandelt u terug naar het Peelpaviljoen met prachtig terras aan het water.  Tip: U kunt ook starten op de parkeerplaats van Sportpark De Starte en dan fijn lunchen of pauzeren bij het Peelpaviljoen. Start dan bij punt 2.

 

Peelpaviljoen Onze Stek

Katsberg 26

5768 RH  Meijel

Tel: 077-4664039

info@peelpaviljoenonzestek.nl

https://peelpaviljoenonzestek.nl

Maak kennis met Peelpaviljoen Onze Stek aan de visvijver in Meijel. Deze fijne locatie in de oksel van het Kanaal van Deurne en de Noordervaart ademt rust, natuur en ruimte. Bij ‘Onze Stek’ geniet u in een natuurlijke omgeving van lunch, diner, en/of een drankje. Bij goed weer neemt u plaats op ons ruime terras aan de visvijvers en bij mindere weersomstandigheden zoekt u een lekker plekje in de buurt van de open haard. Een ideale plek dus om uzelf op te laden.

Liever met een ontspannen activiteit opgaan in de natuur? Dan is forelvissen in één van de vijvers of kanovaren op het kanaal wat voor u. Kom deze fijne plek in het buitengebied van Meijel zelf ontdekken tijdens uw wandeling. We zien u graag komen!

Bij ons start en pauzeert wandeling 1639 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur.

Van 1 november tot de Pasen op maandag en dinsdag gesloten.