1645. Leende 9,8 km

1645. Leende 9,8 km
Midden in het levendige centrum van Leende ligt in het gemeenschapshuis Grand café De Schammert. Tijdens deze gemakkelijke wandeling over de prachtige Groote Heide wandelt u eerst over veldwegen langs akkers en weilanden en dan struint u over de heide. U passeert het verbindingsstukje en via leuke paadjes loopt u naar een hoog gelegen uitkijkpunt met uitzicht op het prachtige Diepe Meerven. U maakt een mooi rondje om het ven heen en dan struint u weer geruime tijd over de heide, terug naar het verbindingsstukje. Na nog een stuk door de bossen loopt u via veldwegen terug naar het dorp en De Schammert met fijn terras. 

 

Grand Café de Schammert

Dorpstraat 59

5595 CD Leende

Tel: 040-28877228

beheer@deschammert.nl

https://www.deschammert.nl

De Schammert’ is een veelzijdig zalencentrum met passende ruimtes voor presentaties, vergaderingen, evenementen of condoleances. Ondergebracht in een gloednieuw pand biedt het dorpshuis een unieke uitstraling voor elke organisatie. De medewerkers van ‘De Schammert’ staan voor je klaar en hopen je spoedig te begroeten.

De Schammert’ is dé veelzijdige ontmoetingsplaats van Leende! In ons Grand Café kun je terecht voor een kopje koffie, een speciaalbiertje of een goed glas wijn. Kom gezellig lunchen op ons terras met uitzicht op de eeuwenoude Sint-Petrus’ bandenkerk, de trots van het dorp.

Bij mooi weer is het heerlijk genieten op ons terras met uitzicht op de oude kerk. Kopje koffie na een wandeling? Een borrel met vrienden? Gezellig lunchen met je familie? Je bent bij ons aan het juiste adres!

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1117 en 1645 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 23.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur.

Geniet van een kopje versgemalen koffie, een mooi getapt biertje of een heerlijk gerecht uit onze keuken met dagverse producten zoals onze tomatensoep.