1655. Mol 10,4 km

1655. Mol 10,4 km
Ten noorden – westen van de Belgische stad Mol, ligt aan het kanaal van Bocholt naar Herentals de Breykenshoeve.  Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling, wandelt u eerst een flink stukje langs het kanaal en dan volgt u een mooi voetpad langs een beekje. U loopt het bosrijke Prinsenpark binnen en via leuke bospaadjes loopt u naar het bezoekerscentrum, waar ook veel picknickbanken staan om te pauzeren.  U passeert een prachtige vlonder aan de Gertryvijver en iets verder ook nog een uitkijkwand.  Dan wandelt u naar een uitkijkhut aan de Kattesteertvijver. Via veldwegen loopt u naar het kanaal en na 1,3 km komt u weer bij het terras met heerlijk zelfgemaakt hoeveijs.  Tip: U kunt ook starten bij het bezoekerscentrum Prinsenpark en dan fijn lunchen/pauzeren bij de Breykenshoeve, start dan bij punt 3.

 

Breykenshoeve

Sas VI

2400 Mol

Tel: 0032-14313607

Mobiel: 0032 472 37 87 54

breykenshoeve@hotmail.com

https://www.breykenshoeve.be

Op onze hoeve gelegen langs het kanaal aan Sas VI in Mol kan u genieten van ons vers hoeve ijs, lekker eten en drinken en een heerlijk ontbijt ! (Reserveren).

Wij maken ons hoeve ijs op een ambachtelijke manier met dagverse melk van onze eigen koeien.   U kan bij ons terecht voor een ijsje op een hoorntje, ijscoupes en dozen ijs.  Wij maken ook ijstaarten voor elke gelegenheid.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie met een wafel of een lekkere ijscoupe. Onze kaart biedt een ruime keuze aan heerlijke gerechten zoals soep, tosti, uitsmijter hamburger met frietjes etc. In de zomer zijn er speeltoestellen voor de kinderen.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken naar het prinsenpark. Bij ons start en pauzeert wandeling 1655 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Open vanaf 11 uur : Vanaf 1 mei tot en met 31 augustus sluitingsdag vrijdag

Vanaf 1 september tot en met 30 april sluitingsdag donderdag en vrijdag

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en daarom staan wij vol passie klaar om jullie te laten genieten van ons heerlijk ontbijtbuffet op zaterdag en zondag vanaf 09.00 uur.  Wel even reserveren!