1661. Puth km

1661. Puth  km
Tijdens deze heuvelachtige, grensoverschrijdende en panoramische wandeling, wandelt u meteen de Voerstreek binnen en daalt u een bospad af.  U klimt door weilanden omhoog, met weer mooi uitzicht en dan daalt u via een voetpad en weggetje af naar Noorbeek. In het dorp passeert u enkele fraaie vakwerkhuizen en dan klimt u omhoog uit het dal met boven weer mooi uitzicht. Via een veldweg komt u weer bij de brasserie met mooi panoramaterras.

 

Snackpoint Puth

Kerkweg 77

6155 KK Puth

Tel: 046-8885649

Facebook

Nabij een prachtig wandelgebied ligt aan de doorgaande weg in Puth Snackpoint Puth. Zodra u de zaak binnen stapt, valt u de knusse gezellige inrichting op waar u zich meteen thuis voelt. Aan de muur hangen foto’s van de heerlijke gerechten die uitbaatster Bente graag vers voor u bereid.

Na een flinke wandeling kunt u na 16.30 uur uw honger stillen met een ruime keuze aan gerechten. Behalve snacks en friet maakt Bente de lekkerste broodjes klaar zoals de Topa Deluxe schotel. Specialteit van het huis de zelf gegrilde kip mag u niet overslaan, zie foto links.   Kijk ook eens naar de vers bereidde schotels in de menukaart. natuurlijk bent u ook gewoon welkom voor een kop koffie na een wandeling.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken door het Geleenbeekdal.  Bij ons start wandeling 226, 532 en 1661 van Wandelgids Zuid-Limburg.  Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag van 16.30 tot 21.00 uur.

Kijk ook eens naar onze visspecialiteiten zoals Kibbeling, garnalen en kabeljauwfilet.