1662. Posterholt 9,3 km

1662. Posterholt 9,3 km
Midden in het dorp Posterholt ligt Eetcafé Liebes. Tijdens deze gemakkelijke en zeer waterrijke wandeling, verlaat u meteen het dorp en wandelt u over graspaden en veldwegen naar het dal van de Vlootbeek.  U struint geruime tijd over graspaden langs deze meanderende beek en dan loopt u door het mooie Munnichsbos.  Dan keert de route terug over een prachtig bospaadje langs de Vlootbeek en komt u na 5,2 km lopen bij een picknickbank om te pauzeren.  Via een graspad komt u in de buurtschap Reutje en dan passeert u Kasteel Aerwinkel. Via bospaadjes en een prachtig paadje langs een beekje loopt u terug naar het dorp waar een fijn terras is.

 

Eetcafé Liebes

Hoofdstraat 95

6061 CB Posterholt

Tel: 0475-224743

info@eetcafe-liebes.nl

https://www.eetcafe-liebes.nl

Van harte welkom bij eetcafé Liebes! U vindt ons midden in het hart van het pittoresk gelegen Posterholt, tegenover het marktpleintje. De perfecte plek om even uit te blazen onder het genot van een drankje en een hapje.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker koud biertje van de tap. Onze lunchkaart biedt een ruime keuze. Alle gerechten worden door ons zelf gemaakt. Bijzonderheden, zoals allergieën, kun je van te voren aan ons doorgeven. Alleen op reservering.

De high tea bestaat uit 3 rondes; een warme  ronde met hartige hapjes, een ronde diverse brood hapjes en een ronde met zoete hapjes. Onbeperkt thee drinken.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1662 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur, zondag vanaf 11.00 uur.

Van dec. t/m maart op woensdag en donderdag vanaf 17.00 uur.

“Lekker eten zonder fratsen, dat is waar wij in uitblinken.”