1671. Milheeze 10,5 km

1671. Milheeze 10,5 km
Ten noorden van het dorp Milheeze ligt de Natuurpoort Nederheide. Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, die start bij een prachtig gelegen restaurant, wandelt u meteen de bossen in en struint u geruime tijd over leuke kronkelende bospaadjes.  Via een veld- en een graspaadje loopt u door een open veld en dan wandelt u naar een mooie vogelkijkwand met prachtig uitzicht op een van de 3 Poelen. Hier staat ook een zitbank.  Dan komt het mooiste stuk van de route. U wandelt over zandpaadjes door de heide langs de prachtige Poelen en u passeert mooie strandjes.  Via een bospaadje komt u weer bij het restaurant waar aan de achterzijde een schitterend terras is.  Neem voor onderweg drinken mee. 

 

Hotel Restaurant Nederheide

Kaak 11

5763 PK Milheeze

Tel: 0492-820080

info@nederheide.nl

https://www.nederheide.nl

 

‘Uniek’ is het beste woord om te omschrijven wat u ziet. Een unieke locatie en een gemoedelijke sfeer. En het uitzicht vanuit het restaurant en vanaf het terras is fantastisch! Onthaasten, ontspannen en inspiratie opdoen gaat hier vanzelf.

Wandelen, fietsen, vergaderen of overnachten, het kan allemaal gecombineerd worden met een lunch, diner of gewoon een drankje. Uit met z’n tweetjes of een volledig programma voor 200 personen, het kan allemaal.

Slapen in één van de 7 kamers bij Hotel Restaurant Nederheide staat gelijk aan onthaasten en tot rust komen.  Midden in de natuur, achter het restaurant en terras, ligt de grote zwemvijver van Hotel Restaurant Nederheide. Compleet met een fraai zandstrand en ligweide.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijk kop koffie of een lekker biertje. Onze lunchkaart biedt volop keuze!  In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1671 van Wandelgids Brabant.  Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 11.00 uur, keuken vanaf 12.00 uur.

Iets te vieren of gewoon gezellig een hapje eten? Elke dag van de week kunt u terecht bij Hotel Restaurant Nederheide.