1684. Gellik 8,6 km

1684. Gellik 8,6 km
Tijdens deze gemakkelijke boswandeling, struint u geruime tijd over leuke bospaadjes door het dal van de Munsterbeek en u passeert enkele fraaie vijvers. Na nog een stuk door de bossen loopt u via een veldweg naar de buurtschap Berebroek en via een hoog gelegen asfaltpad, met uitzicht op het Albertkanaal, wandelt u terug naar het dorp. Onderweg staan enkele zitbanken voor een pauze.  Aan het einde is een terras.

 

 

De Hoeve +

Kerkstraat 1

3620 Gellik – Lanaken

Tel: 0032-89214123

info@hoeveplus.be

https://www.facebook.com/hoeveplus

 

Midden in het dorp Gellik ligt tegenover de kerk De Hoeve +.  Zodra u het café binnen stapt, proeft u een huiselijke sfeer waar u zich meteen op uw gemak voelt. Het is een plek waar jong en oud zicht treft onder het genot van een goed glas bier. Een vriendelijke bediening maakt het plaatje compleet.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie. Onze uitgebreide menukaart biedt volop keuze aan heerlijke lunchgerechten zoals soepen, salades, broodjes, uitsmijters, pannenkoeken etc. natuurlijk zijn er ook Belgische speciaalbieren verkrijgbaar.   Wij beschikken ook over een mooie serre.

Tegenover het café liggen twee ruime parkeerplaatsen voor wandelaars en fietsers. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1684 van Wandelgids Limburg en tijden wandeling 316 kunt u bij ons pauzeren. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 10.00 uur, woensdag en donderdag gesloten.

In de zomer ook op woensdag open.

Proef eens ons broodje gezond met molenaarsbrood!