1691. Boskant 10 km

1691. Boskant 10 km
Ten westen van Sint-Oedenrode ligt het dorpje Boskant. Doel van deze gemakkelijke wandeling, is de mooie uitkijktoren in het Dommeldal. U wandelt via een bomenlaan het dorp uit en via bospaadjes en graspaden loopt u naar de buurtschap De Bus en Kremselen. U struint geruime tijd over graspaden door het Dommeldal en dan passeert u een schuilhut om te pauzeren. Aan de rand van Sint-Oedenrode loopt u een graspad in naar de uitkijktoren, die u kunt beklimmen voor een mooi uitzicht op het Dommeldal. Na veel dagen regenval kan het weiland onder water staan, maar dan kunt u de toren links laten liggen.  Via prachtige bomenlanen, bospaadjes en graspaden loopt u terug naar Boskant waar een mooi terras is.

 

De Vriendschap

Pastoor Teurlingsstraat 30

5492 EE Sint-Oedenrode

Tel: 0413-472572

info@devriendschapboskant.nl

https://devriendschapboskant.nl

Aan de rand van de buurtschap Boskant ligt De Vriendschap. Het café is toegankelijk voor uitgebreide (zakelijke) lunches , een gezellige borrel of een heerlijk diner.  De Vriendschap staat voor verenigen van jong en oud, het geven van feesten maar ook het gezellig lunchen, borrelen en dineren.

Naast de Vriendschap is nu ook de Friettent. Hier kan verse friet en snacks afgehaald worden (of ter plekke worden opgegeten), maar is er ook de mogelijkheid voor een soft ijsje of milkshake.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap. Onze lunch- en dinerkaart biedt volop keuze voor elk wat wils.

Verder zijn er zalen voor nagenoeg elke gelegenheid. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagsfeesten, zakelijke bijeenkomsten/vergaderingen.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1691 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Maandag gesloten, dinsdag vanaf 19.00 uur, woensdag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur, zondag vanaf 11.00 uur.

Voor de deur is een ruime parkeerplaats.