1696. Nattenhoven 9,1 km

1696. Nattenhoven 9,1 km
Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling, struint u geruime tijd door de Maasbeemden, waar in de zomer veel wilde bloemen bloeien. Op diverse plekken heeft u een prachtig uitzicht op de Grensmaas.  Na 4,8 km passeert u een zitbank om te pauzeren en aan de rand van het dorp Grevenbicht volgt u een leuk paadje langs de Kingbeek.  U loopt het dorp Obbicht binnen en via een voetpad wandelt u naar het Julianakanaal.  Na een leuk stuk langs het kanaal komt u snel weer bij het café met terras. 

 

Café Bie Brigitte

Bergerstraat 51

6129 LE  Urmond

Tel: 06-53444820

 info@biebrigitte.nl

https://www.biebrigitte.nl

Vlakbij het veerpont Meeswijk (B) en Berg a/d Maas (NL) ligt Café Bie Brigitte. Op het grote, gezellige terras geniet je van een prachtig uitzicht op een mooi stukje Limburgse natuur. Samen of alleen een drankje doen, een hapje eten in een ongedwongen huiselijke sfeer…

Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai, van de lokale bakker uiteraard. Voor lunch en avondeten hanteren we een kleine kaart met lekkere gerechten.

We doen ons best om het iedereen naar de zin te maken. Zo organiseren we muziekavonden voor diverse smaken: of je nu van een Bigband houdt, van Duitse Schlagers, Smartlappen, of rock-classics. Er zullen geregeld live-optredens van plaatselijke bands zijn!

Je eigen feestje bouwen? Informeer naar de mogelijkheden! Voor bedrijven is er de mogelijkheid om te vergaderen, lunchen of borrelen. We hebben hiervoor een mooie zaal beschikbaar.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1696 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur

zondag vanaf 10.00 uur.

Bie Brigitte… Meer dan alleen een gezellig café…