1697. Heerlen 8,5 km

1697. Heerlen 8,5 km
Tijdens deze gemakkelijke wandeling met halverwege een gezellig café, wandelt u eerst langs het prachtige kasteel Terworm en door het mooie kasteelpark. Na een stuk door het bos langs de Geleenbeek, passeert u kasteelruïne Eyckholt met mooie vijver en via goede paden loopt u naar de Welterlaan, die u oversteekt.  Via voetpaden loopt u om de Weltervijver heen en dan komt u bij het leuke café Teerling voor de pauze. (Let op de openingstijden).  Via leuke paden loopt u door het Geleenbeekdal en dan een stuk door het bos. Via een rustige weg komt u bij Kasteel Terworm.   U kunt ook starten bij Café Teerling, start dan bij punt 4.

 

Café Teerling

Welterkerkstraat 7

6419 CR  Heerlen

Tel: 06-37355845

info@cafeteerling.nl

https://www.cafeteerling.nl

Nabij een prachtig en waterrijk wandelgebied ligt in de Heerlense buurtschap Welten Café Teerling. Zodra u het café binnen stapt proeft u een gezellige huiselijke sfeer waar u zich meteen thuis voelt. Het is een plek waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier. Er wordt veel gelachen maar er worden ook serieuze gesprekken gevoerd.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker speciaalbiertje.  Bij ons is het mogelijk om kleine hapjes en bittergarnituur van de borrelkaart te bestellen.

Tijdens een borrel of feestje (na reservering!!) hebben wij nog andere mogelijkheden wat betreft catering. Vraag naar de mogelijkheden.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 924 en 1697 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 14.00 uur

zondag vanaf 10.30 uur

maandag gesloten.