1699. Meerssen 8,3 km

1699. Meerssen 8,3 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling door natuurgebied De Dellen, wandelt u eerst over veldwegen en graspaden en dan duikt u het bos in. U volgt een mooi pad naar het uitkijkplatvorm met prachtig uitzicht op de diepe groeve Curfs en via een stalen trap daalt u af naar de Geul. Via leuke voetpaden wandelt u verder door het Geuldal en dan komt u in het Herdenkingsbos met veel wilde bloemen.  Via een kronkelend voetpad langs de Kleine Geul loopt u terug naar de ijssalon met terras. U kunt ook starten op de wandelparkeerplaats aan de Geul en dan fijn pauzeren bij de ijssalon. Start dan bij punt 4.

 

IJssalon No. 97

Tussen de Bruggen 97

6231 CB  Meerssen

https://creamery-group.com/index.php/meerssen

Onze IJSsalon Nº 97 (Visser Creamery Meerssen ) bevindt zich de rand van de Geulvallei.  Meerssen staat ook wel bekend om de mooie fiets- en wandelroutes. Nº 97 verbindt diversen routes van Meerssen naar Maastricht en Valkenburg. Genieten van een heerlijke IJScoupe of kop koffie met wat lekkers? Dan ben je op dit plekje aan het juiste adres!

Tijdens of na een wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker ijs.  “Verwacht het onverwachte”, ga met ons mee in deze chocolade belevenis met “Visser Chocolade”! Nº 97 kun je diversen voorverpakte chocolade kopen van Visser Chocolade.

Bij ons start wandeling 1699 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur, zaterdag vanaf 11.00 uur, zondag vanaf 12.00 uur.

Thuis genieten van een heerlijk verse stroopwafel? Je vind ze in onze winkel.