1701. Heerlen 9,2 km

1701. Heerlen 9,2 km
Tijdens deze heuvelachtige wandeling struint u geruime tijd over leuke heuvelachtige bospaadjes en door weilanden en met prachtig uitzicht daalt u af naar de buurtschap Benzenrade. U loopt door het mooie dal van de Geleenbeek en passeert een vijver. Via een bospad bereikt u de buurtschap Welten en komt u bij de ijssalon met heerlijk schepijs en een leuke winkel met lekkere chocolade.  U wandelt verder langs nog een vijver en dan steekt u de snelweg over.  U struint geruime tijd over leuke bospaadjes en opeens staat u weer bij de parkeerplaats. Het laatste stuk hoort u de snelweg maar het zijn verrassende paadjes om te wandelen.

 

Visser Chocolade & IJs

Weltertuijnstraat 74

6419 CV  Heerlen

Tel: 045-5790550

contact@visserchocolade-ijs.nl

https://visserchocolade-ijs.nl

In onze winkel in Welten kun je het hele jaar door terecht voor chocolade. We hebben chocolade in alle smaken, soorten en maten. Verpakt in doosjes, kokertjes of zakjes en natuurlijk in leuke cadeau verpakkingen. Voor verjaardagen, relatiegeschenken of lekker voor jezelf. En als je iets bijzonders wil maken we het gewoon voor je!

Van april tot oktober is het ijstijd bij Visser chocolade & ijs. Gemaakt van natuurlijke en eerlijke grondstoffen is ons sorbet- en roomijs Weltenberoemd! Van dinsdag tot en met zondag kun je van negen tot negen ijs komen eten. Wil je ijs meenemen kan dat natuurlijk ook. We verpakken het dan voor je in een ijscontainer van een halve-, driekwart- of hele liter.

Onze ijsklanten drijven de ijsmakers tot het uiterste om nieuwe smaken te ontwerpen, zoals bv Sesamcrunch, Bokkepootjes, Melon Mamma, Dutch Delight en Weltense Weelde.

Bij ons start en pauzeert wandeling 1701 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur, zondag van 11.00 tot 21.00 uur, maandag gesloten.

In de winter geopend tot 18.00 uur en op zondag gesloten.

Bijzondere bonbons, chique bonbons, standaard bonbons. Alle bonbons zijn van hoge kwaliteit Callebaut chocolade.