1713. Neeroeteren 10,2 km

1713. Neeroeteren 10,2 km
Tijdens deze gemakkelijke en schaduwrijke boswandeling, loopt u eerst langs de doorgaande weg het dorp uit en dan duikt u de bossen in.  U volgt geruime tijd een schilderachtig bospad langs de prachtige Bosbeek.   Dan struint u nog een flink stuk door de bossen en komt u bij de panoramaheuvel met mooi uitzicht op de meren, een fijne pauzeplek na 6,5 km lopen.  Via bospaadjes wandelt u verder en via een mooi pad langs de Zuid-Willemsvaart loopt u terug naar Neeroeteren waar een mooi tuinterras is.

 

Brasserie Bakkemieske

Brugstraat 61

3680 Neeroeteren

Tel: 0032-89238880

kurt.hilven@telenet.be

https://www.bakkemieske.be

In Limburg kan men urenlang fietsen, wandelen en genieten van de natuur en gezellige dorpjes en plaatsjes. Bent u op zoek naar een leuke plek om even een tussenstop in te plannen en ondertussen te genieten van een lekker hapje en verfrissende pint? Dan mag biercafé Bakkemieske niet ontbreken aan uw tocht.

Als trappistenambassadeur staat bij ons steeds lekkers op tap, zoals La Trappe, Westmalle dubbel en Chimay Tripel
waar wij reeds 20 jaar gouverneur van zijn. Uiteraard kunt u bij ons ook genieten van koffie met gebak of een fris wijntje en alcoholvrije danken.

U tafelt graag in een gemoedelijke sfeer met het gezin? In onze kindvriendelijke brasserie in Neeroeteren beleven jong en oud een aangename tijd. Het restaurant beschikt over een ruime speeltuin voor kinderen van alle leeftijden. Terwijl u geniet op het zonneterras van een heerlijke aperitief of namiddagse koffie kunnen uw kinderen of kleinkinderen hun hartje ophalen op ons speelterrein.

 

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 12.00 uur, woensdag en donderdag gesloten.

Bij ons start wandeling 1713 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!