1729. Buggenum 11,8 km of 7,8 km

1729. Buggenum 11,8 km of 7,8 km
Tijdens deze gemakkelijke en waterrijke wandeling, wandelt u eerst even naar het dorp en via graspaden loopt u naar de haven aan de Maas. U struint over veldwegen langs mooie Maasplassen en dan loopt u door weilanden naar de Neerbeek. Na een prachtig stuk langs de beek, wandelt u over een mooie dijk en via een graspad loopt u terug naar het dorp. Hier maakt u over graspaadjes nog een ommetje en via een leuk pad komt u weer bij het terras.  Onderweg staan genoeg zitbanken voor een pauze. 

Café De Parel

Parallelweg 1

6082 NA  Buggenum

Tel: 0475-300003

info@deparelbv.nl

https://www.deparelbv.nl

Lekker fietsen, toeren of wandelen in het prachtige Leudal wordt nu nog fijner door een tussenstop in ons gezellige nieuwe café de Parel in Buggenum.

De Parel is de ideale plek voor lunch, high tea én voor borrelen. Met natuurlijk….de Gouverneur bieren, een mooie wijn, een lekkere cocktail met een Parel twist of een eigen likeurtje.

Heerlijk genieten op het terras in de wei met knuffeldieren of binnen in een deel van de verbouwde varkensstal. Iedere donderdag tot en met zondag en in de vakanties iedere dag open van 10 tot 22 uur.

In het café wordt ook het zacht fruit (zwarte, rode bessen, witte en rode kruisbessen, frambozen en bramen) van onze kwekerij en de fruit-producten zoals sap, siroop, jam, likeur, azijn, gelei en dessertsaus verkocht. Leuk en lekker voor uzelf of als een speciaal cadeautje of cadeau-pakket.

Bij ons start wandeling 1729 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Openingstijden:

Donderdag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur.

Schoolvakanties dagelijks geopend.

Van ons heerlijke fruit maken we diverse producten zoals: azijn, dessertsaus, gelei, jam, likeur, sap, siroop, taartvulling.