1742. Castelré 12 km

1742. Castelré 12 km
Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling, wandelt u eerst een stuk door het bos van De Schootse Hoek en dan struint u geruime tijd door natuurreservaat Halsche Beemden, waar het beekje het Merkske doorheen stroomt. U passeert mooie vlonderpaden en leuke bruggetjes. U loopt door weilanden van natuurgebied Het Merkske en via een mooie bomenlaan loopt u naar Kasteel Hoogstraten. Via een leuk voetpad komt u weer bij het café met terras. Attentie! Na veel regenval kan het gebied bij Het Merkske erg nat zijn, draag dan altijd hoge waterdichte wandelschoenen. Het is dan een avontuurlijk pad. U kunt ook starten bij de wandelparkeerplaats en dan fijn pauzeren bij het café, start dan bij punt 4.

 

Café In Holland

Schootsenhoek 23

5114 AC  Castelré

Tel: 013-5039716

Facebook

Letterlijk net over de grens van België en Nederland ligt Café In Holland. Zodra u het café binnen stapt proeft u de sfeer van een gezellige levendige kroeg, waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier.  Hoewel het café in Nederland ligt komen er hoofdzakelijk Belgen op café.  De vriendelijke en gastvrije bediening zorgt er voor dat mensen vaak terugkomen. Er wordt veel gelachen maar er worden ook serieuze gesprekken gevoerd.

Tijdens of na een flinke wandeling door het dal van Het Merkske kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker speciaalbiertje van de tap.  In de zaak wordt er ook biljard gespeeld en geschoten met kruisbogen, er hangen prachtige exemplaren in het café.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Na veel regenval kan het wel erg drassig zijn. Bij ons start wandeling 1742 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

 

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag vanaf 10.30 uur

zaterdag en zondag vanaf 09.30 uur

dinsdag gesloten.