1762. Simpelveld 5,5 km

1762. Simpelveld 5,5 km
Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling, loopt u langs een vakantiepark omhoog en dan wandelt u over een plateau met prachtige uitzichten. U daalt via een veldweg af naar een boerderij en dan loopt u door weilanden naar de buurtschap Bulkemsbroek.  Via voetpaden loopt u weer het dorp in.

 

Brasserie perron 4

Stationstraat 20 – 22

6369 VJ  Simpelveld

Tel: 06-80157082

info@brasserieperron4.nl

https://www.brasserieperron4.nl

 

In de monumentale visitatiezaal van station Simpelveld is Brasserie Perron 4 gevestigd, een unieke stationsrestauratie met een bourgondische menukaart. Geniet in de brasserie en op het ruime terras van het prachtige uitzicht, waar op rijdagen de stoomtrein letterlijk voor de deur stopt, en proef de nostalgie van de jaren twintig van de vorige eeuw.

Tijdens of na een flinke wandeling bent u op welkom op ons terras voor een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of een lekker biertje. Als u geluk heeft ziet u de stoomtrein vertrekken.  Onze lunchkaart biedt voor elk wat wils zoals warme en koude broodjes, tosti, soep, uitsmijter, snacks en schotels.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1762, 1763 en 1764 van Wandelgids Zuid-Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

Zie website: https://www.brasserieperron4.nl

Kom genieten van een heerlijk ontbijt! Wel even reserveren.

Diverse evenementen zijn -in overleg met ZSLM- te boeken met een stroomtreinrit. Een onvergetelijke, unieke ervaring.