1767. Cadier en Keer 8,3 km

1767. Cadier en Keer 8,3 km
Tijdens deze licht heuvelachtige wandeling, maar met aan het einde toch een pittige klim, wandelt u eerst via veldwegen naar de Wolfskop, waar u een prachtig uitzicht heeft. U daalt af naar Groeve Blankeberg en via een graspad loopt u naar de rand van het dorp Eckelrade. U daalt door het bos af naar een veldweg en dan volgt de steile klim, over een trappenpad, door een hellingbos.  Via een bospad loopt u weer naar het dorp.

 

Sjpiets Catering

Café D’n Auwen Toëwn

Kerkstraat 125

6267 EC  Cadier en Keer

Tel: 06-22640631

sjpietscatering@gmail.com

Facebook

Midden in het levendige dorp Cadier en Keer ligt tegenover de kerk het Café D’n Auwen Toewn met daarin gevestigd Sjpiets Catering. Zodra u het café binnen stapt proeft u een sfeer waar jong en oud zich treft onder het genot van een goed glas bier.

Echter is het ook een prima eetcafé waar tegen vriendelijke prijzen heerlijk kunt lunchen of dineren.  Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op het terras genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai of kies een van de heerlijke lunchgerechten van Sjpiets.  Alles wordt vers klaar gemaakt op ambachtelijke wijze en met verse producten uit de streek.

Als diner kunt u ook met de pot mee eten, wel even reserveren. Dagelijks wordt er een heerlijke warme maaltijd bereid door kok Nick Hendriks.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 1767 van Wandelgids Zuid-Limburg.  Ook wandeling 279, 677 en 1473 starten bij het café.  Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Geopend in 2022.
Gevestigd in Café d’n Auwen Toëwn( Kerkstraat 125)
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag geopend van 11.30-16.30 (lunch) en van 16.30-20.30 (diner/ met de pot mee eten)