1774. Weert 5,7 km

1774. Weert 5,7 km
Tijdens deze gemakkelijke stads- en parkjeswandeling door Weert, loopt u eerst door het gezellige centrum met leuke winkels en de St. Martinuskerk en dan loopt u door een parkje langs het Fatima Huis. Voorbij een mooie bomenlaan wandelt u langs de Zuid-Willemsvaart en dan passeert u de Wilhelmus Hubertusmolen. U wandelt door het prachtige Molenakkerpark naar een grasheuvel en speeltuin met zitbanken en dan loopt u weer een mooi stuk langs het kanaal. Aan het einde wandelt u door het fraaie kasteelpark van kasteel Neijenborgh en komt u weer bij restaurant Prego.

 

Restaurant La Cucina Prego

Oelemarkt 15

6001 ES  Weert

Tel: 0495-212417

WEERT@CUCINAPREGO.NL

https://cucinaprego.nl

Welkom bij Prego! Ontdek de authentieke smaken van Italië in een sfeervolle ambiance. Bij Prego combineren we verse ingrediënten met traditionele recepten, waardoor elke maaltijd een culinair avontuur wordt. Of je nu komt voor een romantisch diner of een gezellig samenzijn met vrienden of familie, bij Prego geniet je van de essentie van Italiaanse gastvrijheid en smaak.

Ontdek de verrukkingen van Italië op onze menukaart. Van weelderige pasta’s en knapperige pizza’s tot verfijnde antipasti en smaakvolle risotto, geniet van de authentieke smaken van de Middellandse Zee. We gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elk gerecht barst van smaak.

Voor de liefhebber hebben we op de drankenkaart een mooie selectie gemaakt van dranken waaronder een ruime keuze in Italiaanse “huiswijnen”. Voor de kenner hebben we een aparte wijnkaart samengesteld. Daarop tref je een selectie van uitstekende Italiaanse wijnen van zeer gerenommeerde huizen als Cecilia Beretta, Luma, Masseria Borgo dei Trulli, Lapilli, Rosso Veneto, Terre del Barolo, Col d’Orcia, Arnaldo Rivera!

Beleef een onvergetelijke culinaire ervaring bij Prego! La Cucina Italiana aan de Oelemarkt 15 in Weert.

Buon appetito!

 

Voor de openingstijden, de menukaart of het plaatsen van een reservering zie website: www.cucinaprego.nl

Wij zijn trots op onze variëteit aan heerlijke gerechten die je rechtstreeks naar Italië zullen brengen. Van klassieke pastagerechten tot authentieke houtgestookte pizza’s, er is voor elk wat wils op onze menukaart. We gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten, zodat elk gerecht barst van smaak.