1301. Geel (Bel) 12,7 km

1301. Geel (Bel) 12,7 km
Net ten noordwesten van Beringen, ligt in de gemeente Geel, het Belgische dorp Bel. Tijdens deze gemakkelijke en bosrijke wandeling wandelt u meteen de bossen in en loopt u in 4,5 km naar de Vallei van de Grote Nete. Na een mooi stuk langs de beek passeert u een prachtige vijver en bereikt u Bezoekerscentrum Grote Netewoud waar u iets kunt drinken. Er is ook een oude watermolen. U wandelt nog geruime tijd langs de Grote Nete en voorbij een leuk heidegebied met vennetje loopt u langs het mooie Torfven. Via verrassende voetpaadjes loopt u terug naar de herberg met mooi terras. U kunt ook starten bij Bezoekerscentrum grote Netewoud en dan pauzeren bij de herberg in Bel, start dan bij punt 5.

 

Herberg De Kleine Volmolen

Bel 149

2440  Geel

Tel: 0032-14704780

info@dekleinevolmolen.be

http://dekleinevolmolen.be

 

De Kleine Volmolen in het Geelse gehucht Bel is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een zeer goed draaiende brasserie. Wij hebben een lange toog, waar je een goei pint kan pakken, een gezellige ruimte waar we maaltijden serveren, een ruim terras en een aparte feestzaal. Klanten kunnen bij ons terecht voor een verzorgde snelle hap of om uitgebreid à la carte te eten.  Om de 3 tot 4 weken zijn er nieuwe suggesties met seizoensgebonden gerechten.

Tijdens of na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker biertje van de tap. Voor de lunch kunt u kiezen uit vele gerechten zoals belegde broodjes, soepen, salades, pasta’s etc.  De dinerkaart biedt diverse vlees- en visgerechten die met zorg worden bereid. Proef onze specialiteit de snoekbaars.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken door de bossen en de Vallei van de Grote Nete. Bij ons start wandeling 1301 van Wandelgids Limburg. Wij heten alle wandelaars van harte welkom.

Openingstijden:

Dagelijks vanaf 11.00 uur

Maandag en dinsdag gesloten

Voor diner graag reserveren..