1331. Oisterwijk 14,2 km

1331. Oisterwijk 14,2 km
Ten zuid-westen van Oisterwijk ligt Streekpark Klein-Oisterwijk, met restaurant De 3 Vennen.  Tijdens deze gemakkelijke maar schitterende wandeling, wandelt u meteen over leuke graspaadjes en dan loopt u door het natuurgebied Oisterwijkse bossen en vennen. U passeert het Kleine Aderven en het Grote Aderven en dan volgt u een prachtig paadje langs de beek Rosep. U loopt natuurgebied Kampina binnen en passeert het mooie Palingven. Nu volgt een schitterend stuk door de heide langs de Huisvennen, het Kogelvangersven en nog veel kleine vennen zoals het Brandven. Het laatste stuk wandelt u door de bossen en via een graspad langs de Rosep komt u weer bij het restaurant.  Dit is zonder meer een van de mooiste wandelingen in Brabant! Neem voor onderweg zelf proviand mee, aan het einde is een mooi terras. 

 

Streekpark Klein Oisterwijk

Oirschotsebaan 6

5062 TE  Oisterwijk

Tel: 013-5282059

Wij nodigen u van harte uit om de Brabantse gezelligheid te proeven en de uniekheid van deze streek te beleven op streekpark Klein Oisterwijk. Geniet en beleef de streek!

‘Natuur, Streek, Eten’ prijken als kernwaarden onder ons logo en van deze drie woorden is niets gelogen. Ons streekrestaurant ligt aan drie schitterende vennen en bieden een mooi uitzicht op de natuur. De vennen en de daar middenin gelegen natuurspeeltuin lenen zich tevens voor uren speelplezier voor de kinderen. Eten kunt u er de gehele dag.

We hebben een uitgebreide lunchkaart en hebben een smakelijke dinerkaart. Ook voor een drankje met een borrelhapje bent van harte welkom. Onze menukaart is streekgericht, dat wil zeggen dat we ernaar streven zoveel mogelijk van de producten die we in onze gerechten gebruiken uit de streek te halen.

In de Oisterwijkse Bossen kun je heerlijk fietsen en wandelen door het bos en langs de vele vennen in Natuurgebied Kampina. Bij ons start wandeling 1331 van Wandelgids Brabant. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

 

Openingstijden:

van 01/04 t/m 30/09 dagelijks vanaf 10.00 uur

Winterperiode: donderdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur